Cașul de vacă light din Rădești este un produs artizanal, conține doar lapte de vacă standardizat și neomogenizat, laptele de vacă proaspăt muls se fierbe încet, cu răbdare și se încheagă cu cheag natural de vițel. După ce procesul de închegare a laptelui durează aproximativ o oră, cașul rezultat este înfășurat în tifon și se lasă la zvântat cca 12 ore.
După ce se formează cașul, a doua zi acesta este pus la rece, astfel obținem un produs cu adevarat natural, sănătos, cu un gust autentic de altădată.
Brânzeturile noastre sunt produse doar din lapte proaspăt, colectat zilnic de la fermierii noștri locali ale căror văcuțe vara sunt pășunate libere pe dealurile din Depresiunea Țării Zarandului bucurându se de flora bogată specifică acestei zone ,de unde si calitatea laptelui pe care ni-l oferă este cu mult superioară fata de animalele hrănite pe grajd.
Pentru că nu folosim stabilizatori, amelioratori sau alți conservanti, produsele noastre tind să aibă un termen de valabilitate mai scurt (de câteva zile), având un gust aparte care cu siguranță te va surprinde, și vei redescoperii gustul 100% tradițional românesc al brânzeturilor făcute de bunicile noastre. Produsul conține sarea naturală a laptelui, nu adăugăm sare acestui produs. Conține deasemenea lactoză din lapte.