Pentru obținerea produsului Caș cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți folosim în amestec (proporții egale) lapte de oaie și lapte de vacă proaspăt, colectat de la fermierii locali aflați la o distanță de maxim 20 km de centru de prelucrare lapte , localizați în depresiunea Ineu - Almaș – Secaș din Țara Zarandului,de pe Valea Crișului Alb.
Laptele provine de la animale sănătoase, hrănite în mod natural, vara pășunate liber. Flora specifică zonei de deal și munte, asigură un lapte natural, de o calitate diferită față de cea a laptelui de câmpie fapt care se resimte în gustul produsului obținut.
Produsul Caș cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți este o brânză obținută prin închegarea laptelui de oaie în amestec cu lapte de vacă, pasteurizat la temperatura joasă ,neomogenizat, folosim laptele proaspăt muls, îl fierbem încet, pentru a-i păstra calitățile laptelui, pentru închegare se folosește cheag natural de miel, după care îl punem în tifoane exact cum făceau bunicii noștri, pentru a scurce zărul. Zvăntarea (scurgerea zerului) durează circa 12 ore după care produsul se păstrează la rece până la livrare. Așa cum se poate vedea acest produs conține doar lapte de oaie și vacă, cheag natural fiind astfel un produs 100% natural.
Gustul autentic românesc de caș îl ve-ți regăși cu siguranță în produsul Caș cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți, pe care îl producem de peste 20 ani în același mod și folosind aceeași rețetă.
Caș proaspăt cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți respectă modul artizanal de producți. Are un conţinut ridicat în proteine (îmbogățit cu proteinele laptelui de oaie), nutrienţi și minerale esenţiale, ceea ce îl face un aliment natural, sănătos și bogat în substanțele nutritive necesare organismului nostru. Gustul laptelui de oaie se simte fin și plăcut, textura cremoasă (datorită prezenței laptelui de oaie) oferă produsului o calitate superioară.