Pentru obținerea produsului Caș cu lapte de capră și vacă din Rădeșți folosim în amestec (proporții egale) lapte de capră și lapte de vacă proaspăt, colectat de la fermierii locali aflați la o distanță de maxim 20 km de centru de prelucrare lapte, localizați în depresiunea Ineu -Almaș din Țara Zarandului, de pe Valea Crișului Alb. Este un produs cu adevărat natural, doar din lapte (nu folosim aditivi, stabilizatori, conservanți sau alți înlocuitori ai laptelui) motiv pentru care produsul are un termen de valabilitate mai scurt de cca 15 zile.
Laptele provine de la animale sănătoase, hrănite în mod natural, vara pășunate liber. Flora specifică zonei de deal și munte, asigură un lapte natural, de o calitate diferită față de cea a laptelui de câmpie fapt care se resimte în gustul produsului obținut.
Produsul Caș cu lapte de capră și vacă din Rădeșți este o brânză obținută prin închegarea laptelui de capră în amestec cu lapte de vacă, pasteurizat la temperatura joasă, neomogenizat, folosim laptele proaspăt muls, îl fierbem încet, pentru a i păstra calitățile laptelui, pentru închegare se folosește cheag natural de ied, după care îl punem în tifoane exact cum făceau bunicii noștri, pentru a scurce zărul. Zvăntarea (scurgerea zerului) durează circa 12 ore după care produsul se păstrează la rece până la livrare. Așa cum se poate vedea acest produs conține doar lapte de capră și vacă, cheag natural de ied ,fiind astfel un produs 100% natural.
Gustul autentic românesc de caș îl ve ți regăși cu siguranță în produsul Caș cu lapte de capră și vacă din Rădeșți, pe care îl producem de peste 20 ani în același mod și folosind aceeași rețetă.
Caș proaspăt cu lapte de capră și vacă din Rădeșți respectă modul artizanal de producție. Are un conţinut ridicat nutrienţi și minerale esenţiale, ceea ce îl face un aliment natural, sănătos și bogat în substanțele nutritive necesare organismului nostru. Gustul laptelui de capră se simte ușor, fin și plăcut.