Telemea cu lapte de bivoliță și vacă din Rădești este un produs natural obținut artizanal respectând metode de producție tradițional locale din vatra satului Rădești. Obținem acest produs prin amestecul laptelui de bivoliță cu cel al laptelui de vacă ,fierbem încet laptele proaspăt muls și adăugam cheag natural de vițel.
După ce s-a închegat scoatem cuagulul astfel format, îl punem în săcuieț la zvântat iar după ceva vreme tăiem brânza în bucăti mai mici și o așezonăm cu sare. Ținem brânza câteva săptămâni la maturare, timp în care bacteriile benefice ale laptelui lucrează, oferind produsului savoarea și bunătatea laptelui de vacă îmbogătit cu savoarea laptelui de bivoliță.
Telemea cu lapte de bivoliță și vacă din Rădești are un gust fin, ușor de lapte de bivoliță, presărat cu puțină sare, în timpul maturării produsul primește savoarea și gustul autentic românesc al brânzei măturate, perfect pentru orice gust, poate fi savurat la o gustare sau în salate și în diferite preparate culinare.
Ne străduim să vă oferim cele mai bune dar și sănătoase brânzeturi, cu un gust natural autentic românesc şi tradițional în care să regășiți tradiția satului românesc din Ardeal.