Durata de livrare: 3 zile de la confirmarea comenzii
Produsul Caș cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți este o brânză obținută prin închegarea laptelui de oaie (minim 50%) în amestec cu lapte de vacă, pasteurizat la temperatura joasă, neomogenizat, îl fierbem încet, pentru a-i păstra calitățile laptelui, pentru închegare se folosește cheag natural de miel, după care îl punem în tifoane exact cum făceau bunicii noștri, pentru a scurge zărul. Zvăntarea (scurgerea zerului) durează circa 12 ore după care produsul se păstrează la rece până la livrare. Așa cum se poate vedea acest produs conține doar lapte de oaie și vacă și cheag natural fiind astfel un produs natural fără stabilizatori, conservanți sau alți aditivi alimentari.
Gustul autentic românesc de caș îl ve-ți regăsi cu siguranță în produsul Caș cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți, pe care îl producem de peste 20 ani.
Caș proaspăt cu lapte de oaie și vacă din Rădeșți respectă modul artizanal local de producție. Are un conținut ridicat în proteine (îmbogățit cu proteinele laptelui de oaie), nutrienţi și minerale esenţiale, ceea ce îl face un aliment sănătos și bogat în substanțele nutritive necesare organismului nostru. Gustul laptelui de oaie se simte fin și plăcut, textura cremoasă (datorită prezenței laptelui de oaie) oferă produsului o calitate superioară. Produsul conține lactoză din lapte.
Informaţii Nutritive:
Valori nutriţionale medii/100g produs